Aktivera och avaktivera tillägget Kaspersky Protection för webbläsare i markerade webbläsare

Tillägget Kaspersky Protection varnar dig om farliga webbplatser och erbjuder ett säkrare sätt att ange lösenord och känslig information online. Du kan också använda tillägget för att aktivera eller avaktivera vissa komponenter av och funktioner i Kaspersky. Tillägget är kompatibelt med Safari, Google Chrome och Firefox.

Som standard installeras tillägget Kaspersky Protection i Safari. För att använda tillägget i denna webbläsare måste du aktivera det.

Aktivera tillägget Kaspersky Protection för Safari

Avaktivera tillägget Kaspersky Protection för Safari

Obs: För att säkerställa en säkrare webbläsarupplevelse i Safari på macOS 14 eller senare, tillåt Kaspersky Protection-tillägget på alla webbplatser och i privat surfningsläge.

Tillåt Kaspersky Protection-tillägget för Safari på varje webbplats

Tillåt Kaspersky Protection-tillägget för Safari i läget för privat surfning

Obs! Du kan endast avinstallera Tillägget Kaspersky Protection från Safari genom att avinstallera programmet.

För att kunna använda Kaspersky Protections webbläsartillägg i Google Chrome och Firefox måste du installera och aktivera tillägget för dessa webbläsare.

Installera och aktivera tillägget Kaspersky Protection för Google Chrome/Firefox

Obs! Om du fortfarande har det föråldrade Kaspersky Security-tillägget installerat i Google Chrome eller Firefox, rekommenderar vi att du tar bort det efter att du har installerat Kaspersky Protection-tillägget.

Ta bort det föråldrade Kaspersky Security-tillägget från Google Chrome

Ta bort det föråldrade Kaspersky Security-tillägget från Firefox

För instruktioner om hantering av webbläsartillägg i Google Chrome/Firefox, se webbläsarens dokumentation.